erotische fotografieEen gezamenlijke fotoshoot erotisch

Mijn hartsvriendin en ik kennen elkaar al jaren. We hebben weinig taboes en maken het graag gezellig samen. Op een dag deden we mee aan een schuimparty. We hadden het erg naar ons zin tussen het witte sop en hadden de grootste lol. Zo kwamen we op de gedachte om samen eens een fotoshoot erotisch te gaan doen. Het leek ons niet alleen leuk, maar ook heel gezellig. En het belangrijkste element voor de foto’s: sop natuurlijk! Want met sop kun je eindeloos spelen. Je kunt er bepaalde plekjes mee bedekken of je kunt ze subtiel ontbloten. We deden het niet zozeer vanwege het erotische effect, maar vooral vanwege de gezelligheid. En omdat we dat samen gewoon eens gedaan wilden hebben!

naakt

dscinEen tastbare herinnering

Toen we op internet de website van Stijlvol Naakt ontdekten, hebben we aanvankelijk eerst maar een mail gestuurd. Bellen was toch net iets te persoonlijk. Maar we kregen een snelle en serieuze reactie. Ik lachte naar mijn vriendin en vroeg: “Hé Ciska, gaan we het echt doen?” Ze stak haar duim op: dóen! Niet lang daarna konden we op afspraak bij de fotograaf.
Over hoe we precies op de foto zijn gegaan, zal ik hier maar niet uitweiden. Wel wil ik graag zeggen dat we een onvergetelijke middag hebben gehad. En dat niet alleen: de foto’s zijn nog eens supermooi geworden. Ciska en ik bewaren ze als een tastbaar aandenken aan onze vriendschap. Wij zijn helemaal happy single, en dat straalt er vanaf. Dus Michiel, super bedankt!!!