Na maanden lang single te zijn geweest was ik het zat. Ik was inmiddels dertig en was wel weer toe aan een leuke man in mijn leven. Dit had een tijdje geduurd, mijn vorige relatie was uitgelopen op een drama en toen ik daar eindelijk een punt achter had gezet wilde ik voor een lange periode helemaal niets van mannen weten. Ik wilde mijn eigen vrije leven blijven leiden en mij niet hoeven aanpassen aan een man. Ook had ik het vertrouwen in de liefde een beetje verloren en wilde ik dus gewoon op mijzelf zijn, want dit zou in ieder geval een stuk minder pijn doen dan weer een gebroken hard. Maar nu, een paar maanden later, begint het idee van mijn leven met iemand delen toch wel weer te kriebelen. Echter was het door corona een lange tijd erg lastig om spontaan mensen te ontmoeten. Waar we vroeger vooral mensen in de kroeg tegenkwamen of in een club, was dat met alle maatregelen een stuk lastiger geworden. Hierdoor was mijn sociale kring ook erg klein en zou ik niet één, twee, drie nieuwe mensen ontmoeten. Dit vond ik jammer, maar ik moest dus andere manieren gaan bedenken om in contact te komen met nieuwe mensen. Mijn vriendin opperde of ik niet eens wilde gaan internet daten. Ik moest hier in eerste instantie helemaal niets van hebben. ik had in het verleden al heel wat apps uitgeprobeerd, maar dit was altijd op niets uitgelopen. Mijn vriendin raadde mij aan eens op de website drankjedoen.nl te kijken. Hier was zij nu een tijdje actief en er was daar de mogelijkheid om aan gratis dating te doen. Dit klonk mij dan wel weer vrij positief in de oren, want ik was niet van plan om te betalen voor iets wat je ook gratis dating kon noemen. Ik besloot toch maar eens een kijkje op deze gratis dating site te gaan nemen. Op de website werd uitgelegd dat dit inderdaad een nieuwe website was om te gaan daten in nederland. Door middel van video zou je tijdens een evenement gratis aan dating kunnen doen en zo steeds nieuwe mensen op je scherm voorbij zien komen, ik zou dus niet meer hoeven swipen!

Voor leuke innovatieve gratis dating moet je op deze site zijn

Ik vond dit wel een leuke initiatief en besloot om een kijkje te nemen bij een van deze evenementen. Het was een stuk spontaner dan ik had gedacht en ik werd eigenlijk wel enthousiast van deze gratis dating. Ik besloot dat ik dit toch wat vaker zou gaan proberen en wie weet zou ik dan ineens toch een leuke man tegen het lijf lopen. En anders was het uiteraard een leuk tijdverdrijf

Makkelijke site met veel mogelijkheden

Nu ik een tijdje aan gratis dating doe op deze site kan ik alleen maar mijn positieve ervaring delen:

  • De website zorgt ervoor dat je niet hoeft te betalen bij deze gratis dating
  • De website is makkelijk te gebruiken
  • Deze manier van dating houdt het interessant

Wanneer jij dit ook een keer wil proberen raad ik je zeker aan naar deze site te gaan.