123dateadvies partnerselect

Vrouw zoekt man via relatiebureau

Alleen is ook maar alleen. Wie daar verandering in aan wil brengen, komt al snel uit bij bekende datingapps. Als je daar als vrouw op zoek bent naar een man, dan is het goed zoeken naar die ene prins op het witte paard. Geen zin in swipen? Of chatten wat tot niets leidt? Denk dan eens aan het inschakelen van een relatiebureau.

De prins komt niet vanzelf

Als je graag een relatie wilt, dan moet je er iets voor doen. De prins op het witte paard komt niet uit het niets aanrijden. Een relatie zoeken noemen we het dan ook. Een werkwoord, want het vereist een actie. Zeker in deze coronatijd is het niet makkelijk om iemand zomaar te ontmoeten, kroegen zitten dicht, sportscholen geven geen les, op kantoor kom je niet. Als je dus nieuwe mensen wilt ontmoeten dan moet je daar echt iets voor doen.

Datingapps

Ook als je nog nooit single bent geweest dan heb je weleens gehoord over verschillende datingapps. Tinder is daarvan wel de meest bekende. Dikke kans dat je daar terecht komt als je op zoek gaat naar een relatie. Een andere app kan ook. Voor de ene persoon is het een zegen, want die heeft zijn relatie daar ontmoet. Toch kan het zeker voor een vrouw die op zoek is naar een man ook frustrerend zijn. In de categorie vrouw zoekt man kopje soms rare dingen tegen. Mannen die uit lijken te zijn op maar 1 ding bijvoorbeeld. Of mannen die een hele vragenlijst of eisenlijstje op je afsturen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de vele gesprekjes die tot niets leiden. Het kost veel tijd, energie en frustratie.

Laat voor je zoeken

Een relatie zoeken kun je dus zelf doen, maar de kans is aanwezig dat het niet je ding is. Dat je na een paar gekke ervaringen denkt laat maar zitten. Zo zonde, want er zijn meer mogelijkheden om iemand te vinden, ook nu tijdens Corona. Laat een relatiebureau het vuile werk voor je opknappen. Zij stellen je voor aan mannen, waarvan ze denken dat die misschien weleens je prins zouden kunnen zijn. Ze hebben ervaring met het matchen van singles.

Bron: https://www.partnerselect.net/

Minder frustratie, meer kwaliteit

In de categorie vrouw zoekt man kom je online de gekste dingen tegen. Door een relatiebureau in te schakelen, weet je 1 ding zeker. Die man waar je aan bent voorgesteld, die zoekt ook een relatie met een leuke partner. Het wil natuurlijk niet zeggen dat het via een bureau gelijk de eerste keer lukt. Wel voorkom je dat je je tijd zit te verdoen, want het bureau probeert een match te maken. Zij zoeken naar iemand die bij jou past en naar iemand die hetzelfde wil als jij, een lange duurzame relatie. Dus denk je laat maar ik blijf wel alleen, overweeg dan eens om een bureau in te schakelen.