penis ring

Bij het dragen van een penisring zorg je ervoor dat er bloed naar je penis wordt gepompt. Omdat het bloed minder eenvoudig weg kan stromen behoud je langer een erectie, en zorg je ervoor dat je minder snel een erectie hebt. De ring plaats je om de penis heen, of ook om de ballen dat ligt aan het soort penisring wat je gebruikt. Er zijn exemplaren beschikbaar bij Lovedokter.nl die kunnen vibreren, leuk en spannend voor wat extra genot en spanning tussen jou en je partner.

Cockring

Een penisring wordt ook wel cockring genoemd. Je kunt de ring ook combineren met een buttplug die op afstand te bedienen is. Je penis en anus worden op deze manier gestimuleerd, nog meer spanning en intieme momenten. Geef je de controle uit handen met de afstandsbediening om zo los van elkaar de twee speeltjes te gebruiken. Er zijn veel soorten en maten beschikbaar, je vindt dus altijd wel een leuk exemplaar waar jij en je partner zich goed bij voelen. Exemplaren waarbij de balzak extra wordt gestimuleerd heeft Lovedokter.nl ook in het assortiment.

Ring penis

Hygiëne en onderhoud van je cockring

Bij speeltjes is hygiëne een belangrijk punt, je dient na gebruik het speeltje wel goed schoon te maken. Met een goede cleaner voor speeltjes kun je dit eenvoudig doen, bij Lovedokter.nl hebben ze een geschikt middel om je penisring schoon te maken. Dit is niet alleen om je speeltje schoon te houden, maar ook doe je er langer mee als je hem goed onderhoud. Wil je een speeltje dan weer gebruiken weet je zeker dat deze schoon en klaar ligt voor gebruik.